avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare cabinet lichidator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare cabinet lichidator

Bun[ ziua dragi colegi,
Spre rusinea mea sunt ]ntr-un impas, situa'ie din care vreau s[ ies cu ajutorul vostru.
Cei care lucrați în bransă cu mine cunoașteți că atât cabinetul de avocatură cât și cel de practician în insolvență au același cui și ca fiecare dintre dintre cabinete au fost înființate prin câte o decizie, de la barou șu de la UNPIR.
În momentul de față, eu am renunțat la activitatea de practician drept pentru care am și primit decizia de radiere din Tablou.
Pe cabinetul de lichidator dețin un patrimoniu. Cum vedeți lichidarea acestui patrimoniu și cum vedeți radierea efectiva a cabinetului de lichidator din evidențele fiscale cu consecința modificarii titulaturii CUI-ului unde este menționat în prezent ” cab. av.... și cab.ind.de insolv. av.... „.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 18:04, 11 Martie 2018
Pentru radierea fiscala, banuiesc ca aveti nevoie de un act de la UNPIR care sa confirme desfiintarea cabinetului.
In ceea ce priveste patrimoniul , mergeti la un notar public si incheiati un act prin care scoateti bunurile din patrimoniul de afectatiune profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina de catre cabinet de avocat radiat... oanaadina1308 oanaadina1308 Pot vinde o masina care a fost cumparata pe Birou Indfividual de avocat (cu 1 singur avocat), dar in prezent (cu ani in urma) biroul si-a incetat activitatea ... (vezi toată discuția)
Cabinet avocatial in faliment? 2AS 2AS Exista posibilitatea ca un cabinet avocatial sa intre in faliment/lichidare? (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)