avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suspendare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suspendare concurs

Buna ziua@Cum ma sfatuiti sa procedez in urmatorul caz!Am participat in 22 feb2918 la concurs post secretar com Marsani.Dolj ,concurs sustinut de ANFP Bucuresti.Am ramas 2 candidati in urma selectiei dosarelor.La proba scrisa din 22 02 am fost declarati admisi amandoi!Eu cu 74.55 puncte,celalalt cu 70 puncte.La proba interviu din 28.02 eu am obtinut73.80 puncte fiind declarat adims si celalalt a obtinut 59 puncte fiind declarat respins!La aproximativ 5 zile de la afisare am aflat intamplator de pe pagina ANFP-ului ca acest concurs e suspendat si se reia conform legii.Mentionez ca nu am fost instiintat oficial depre cele de mai sus!Pe pagina lor apare motiv de suspendare o coroborare a 2 art de lege care se refera la nerespectarea de catre secretarul de concurs a unor sarcini!(banuiesc ca e vorba de neafisarea notei finale prin adunarea notelor de la cele 3 probe)Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Gestionar, utilizator

Alte discuții în legătură

Anfp 05111999 05111999 suspendarea unui concurs = reluarea procedurii de la inceput? mai precis : am fost declarat admis la primele doua etape a unui concurs respectiv selectie ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere post functie publica gabone88 gabone88 Buna ziua, speram si eu ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns; Daca la sustinerea unui concurs pt ocuparea unei functii publice pt un post vacant este prezent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii ... kolombus kolombus Buna Ziua Ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii de dispecer la Politia locala, unde contracandidatul nu a luat nota de trecere la una din ... (vezi toată discuția)