avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am divortat si fostul sot are sa imi dea pensia pe 5 luni inainte pt fata ca a ramas la mine si nu vrea doar cat are de dat pe o luna.ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Deeamedeea, utilizator
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati unui executor judecatoresc
Buna am un baietel de 8 ani am castigat custodia de 2 ani copilu e la mn iar tatal nu mia dat nimic dar a deschis proces in instanta pt drept de vizita . I sa aprobat acest drept primul wekend din luna si ultimu o sapt din vacanta de primavara o sapt dn cea de iarna si o luna din cea de vara....totul suna bine pana astazi cand sa intors de la taicasu cu temele facute foarte aiurea si cu lectiile neanvatate....mentionez copilu este cl 1 si este primul din clasa....lam rugat omeneste sa al ia doar 2 zile una sa al lase sa faca temele normal ca si pana acum dar nu vrea ma ameninta ca mil ia de tot
Ce pot face ??? Pt ca in ritmul asta o sa delase de scoala de invatat
Nu stiu la care vacanta de primavara va referiti. Oricum ar fi, teme in clasa I e putin exagerat, la fel cum si clasificarea e greoaie in acest stadiu de dezvoltare a copilului.
Pentru pensie il puteti executa. Pentru program, incercati o schimbare a sa in instanta. Nu trebuia sa obtina un program domnului, trebuia sa ii dati dv. un program. In instanta scopul nu e sa castigati un proces, ci sa castigati un program sau o pensie in favoarea copilului, care sa-i fie lui de ajutor, sa ii serveasca intereselor lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil yasmy1979 yasmy1979 Buna ,sant o mama singura divortata cu un copil de 1an si noua luni. In urma divortului am picat de comun acord cu ex. sa viziteze copilul fara program, dupa ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as dori sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea ... L0ry L0ry Buna seara,as dorii sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac in urmatoarea problema:sunt intr’o relatie de concubinaj de 8 ani de zile,de 1 an si 5 luni avem si ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)