avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum inregistrez in Revisal plata cu ora la cadrele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum inregistrez in Revisal plata cu ora la cadrele didactice?

Buna ziua,
Cum as putea introduce in Revisal plata cu ora la cadrele didactice, deoarece plata cu ora variaza lunar( nu se acorda in vacante). De exemplu am salariul de baza 1500 lei (inclus vechime, spor dirigentie) iar la plata cu ora 1150lei pe februarie dar in martie va fi 1543 iar in aprilie va fi din nou 1150 lei.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt profesor gradul i, vechime 12 ani in invatamant, ... katushka katushka Bună ziua, sunt profesor gradul I, vechime 12 ani in invatamant, vechime în muncă 25 ani, cu gradatie de merit și dirigenție. Ce salariu de bază ar ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)