avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... FRAUDA PE INTERNET
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

FRAUDA PE INTERNET

Buna ziua! Va rog, ce pot face in situatia in care am deschis un cont intr-o retea de socializare, am achitat o suma pentru un abonament de proba de 1 luna, dar nu am primit nici un mesaj de inregistrare, confirmare a platii, cum era firesc. Nici nu am mai putut accesa contul respectiv din ziua urmatoare macar. Am sesizat serviciul respectiv si mi-au raspuns ca nu apar in baza lor de date. Marea problema e ca nemaiavand acces la cont, nu am avut posibilitatea sa il sterg si in luna urmatoare m-am trezit cu o suma foarte mare retrasa din cont de catre respectiva societate, eu neautorizand nici o plata si neprimind de la ei nici un mesaj cu vreo factura. Cum pot proceda in acest caz? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:05, 13 Martie 2018
Mergeti la banca si solicitati blocarea tranzactiei pana la clarificarea situatiei.
Multumesc. Asta am facut deja.
Ok, atunci faceti plangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)
Bani disparuti din cont. buna ziua, intr-o seara m-am trezit ... Ionutzaharia Ionutzaharia Bani disparuti din cont. Buna ziua, Intr-o seara m-am trezit cu un mesaj de la banca :sa raspund cu da daca confirm o anumita palta si cu Nu daca o ... (vezi toată discuția)