avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare regim matrimonial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare regim matrimonial

Buna seara! As vrea sa aduc in discutie urmatoarea speta:
Am achizitionat impreuna cu sotia , la aprox un an dupa casatorie un apartament , care are ipoteca in favoarea bancii , bineinteles printr-un credit ipotecar.
In acelasi timp, eu am un SRL la care sunt administrator si asociat unic, pentru care , in perioada urmatoare voi contracta un credit de investitii. Exista bineinteles riscul ca aceasta investitie sa nu dea roade iar creditul sa fie neproductiv. Problema pe care o pun in vedere este urmatoarea: in cazul in care acest lucru se intampla, creditul este neproductiv iar firma ajunge sa nu il mai poata plati , cum as putea face ca sotia mea sa fie protejata de acest lucru si sa nu aiba probleme cu creditorii societatii sau ai mei? Cum ar putea deveni proprietar exclusiv a apartamentului si a bunurilor din el? As dori sa facem asta strict doar pt bunuri , iar creditul ipotecar aflat in desfasurare sa fie responsabilitatea amandurora
Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit neachitat, semnatura coplatitor falsificata r111 r111 In anul 2004 am facut un credit pentru a-mi imbunatati locuinta.Am dus o copie a cartii de identitate a sotului meu, el nesemnand acel contract.E posibil sa fi ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata executare silita cornelv cornelv Buna ziua. Speta este urmatoarea: El: imprumut bancar cu credit ipotecar inainte de casatorie. Urmeaza sa-i fie executata silit casa pentru ca nu mai are cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, poate fi executat un bun imobiliar ipotecat in baza ... doinatruica doinatruica Buna ziua, Poate fi executat un bun imobiliar ipotecat in baza unui contract de fidejusiune semnat cu un alt creditor? Apartament luat prin credit ipotecar ... (vezi toată discuția)