avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

Buna ziua! Sunt mama unui copil cu handicap grav care in iulie 2018 va implini 3 ani. Momentan sunt in CIC si iau o indemnizatie de 1233 lei.
1. In cazul in care imi prelungesc concediul pana la 7 ani cati bani voi primi lunar?
2. In cazul in care ma intorc la servici cu 60 zile inainte sa implineasca copilul 3 ani, pot lua si stimulentul de insertie si pot lucra si cu o jumatate de norma? (norma mea intreaga e de 18 ore pe saptamana, lucrez in invatamant)
Multumesc. Va multumesc si pentru raspunsurile anterioare.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
alina800, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediere in timpul stimulentului de inserție Paularus Paularus Buna ziua Momentan sunt in CIC, iar pe 2 iunie 2018 băiatul meu va împlini 2 ani. La firma unde lucrez au fost mai multe cazuri de mame recent întoarse ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)