avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contopire pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contopire pedepse

Am un dosar penal in care am primit 1 an cu inchisoare cu suspendare pentru condus fara permis (moped). Azi dimineata am mai avut un proces tot pentru aceasi infractiune si procurorul a spus in felul urmator " propun contopirea pedepselor" si a ramas in pronuntare care mia spus ca o sa vina acasa o foaie cu pedeapsa pe care o da. Ce inseamna contopirea pedepselor ? Dar va rog sa imi explicati fara termeni juridici...fac inchisoare sau prelungeste suspendarea...
Cel mai recent răspuns: onicar98 , utilizator 15:11, 13 Martie 2018
Va rog,am nevoie de informatie urgent
Nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent -doua dosare onicar98 onicar98 Am un dosar penal in care am primit 1 an cu inchisoare cu suspendare pentru condus fara permis (moped). Azi dimineata am mai avut un proces tot pentru aceasi ... (vezi toată discuția)
Refuz de probe,nr expirate alcool :( ronaldo20 ronaldo20 Buna seara nu stiu cum sa incep....In 2010 am condus fara permis am fost condamnat cu suspendare..in 2012 am fost condamnat la furt :( am primit contopite 2ani ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)