avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua

am fost retinut in data de 03/02/2018
in localitatea ion roata judetul ialomita ptr ca nu am avut aprinse luminile de intalnire
.am primit advertisment si doua puncte . am inteles a fost greseala mea
ieri pe 12/03/2018 a sosit agentul de politie din mun tulcea de unde sunt eu cu o citatie . ca faptuitor . in dosar penal . eu am trecut prin localitatea ion roata spre bucuresti in masina nu aveam pe nimeni nu am facut nici o greseala nicio problema . precizez am permis de spania din 2016 de 8 luni sunt in tara am fost azi la serviciu permise sa il verifice daca ma gaseste in baza de date si mi sa spus ca nu . am intrebat daca se poate preschimba mia zis ca da . pana joi nu pot afla dece sunt chemat . din alta cauza nu poate fi in afara de permis la cum mia spus doamna de la permise ca cu buletinul nu ma gaseste . imi poate da cineva un sfat

Alte discuții în legătură

Buna ziua manoleadrian2018 manoleadrian2018 am fost retinut in data de 03/02/2018 in localitatea ion roata judetul ialomita ptr ca nu am avut aprinse luminile de intalnire .am primit advertisment si ... (vezi toată discuția)
conducerea cu dovada expirata in ultima zi de suspendare a permisului cat b obținut in ro Danila Geo Danila Geo Conducerea cu dovada expirata in ultima zi de suspendare a permisului cat B obținut in RO.. In anul 2019 am condus auto in ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Ceva unic istorie nu stiu daca cineva vreodata a mai avut astfel ... Danila Geo Danila Geo Ceva unic ISTORIE nu stiu daca CINEVA VREODATA A MAI AVUT ASTFEL DE CAZ. Conducerea cu dovada expirata in ultima zi de suspendare a permisului cat B ... (vezi toată discuția)