avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rolul HR in relatia cu sindicatul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rolul HR in relatia cu sindicatul

Responsabilul de resurse umane din cadrul unei societati este obligat sa participe la sedintele cu sindicatul si sa scrie procese verbale din cadrul sedintelor de negociere? Mentionez ca persoana responsabila de HR nu s-a inscris in sindicat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 14 Martie 2018
Nu are o astfel de obligatie
In calitate de ce sa participe?
Nu este specificat acest lucru, dar probabil ca reprezentat din partea firmei alaturi de responsabilul de productie, imputernicitul si administratorul firmei.
Atunci daca are o astfel de delegare poate participa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere ccm daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cine negociaza contractul colectiv de munca la nivel de societate daca in cadrul societatii exista sindicat reprezentativ dar are numai 80 ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca valexandra valexandra Acum facem demersurile necesare incheierii unui contract colectiv de munca. In lista cu doc. necesare avem trecute si imputernicirile scrise pt. ... (vezi toată discuția)