avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cetatenie spaniola-romana
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cetatenie spaniola-romana

Buna seara.
As avea cateva nelamuriri,nu stiu la cine sa apelez macar cu un sfat. Imi doresc sa plec in Elvetia la munca, dar din cate am inteles noi romanii suntem considerati ”lumea a-3-a” prin urmare nu avem drept de munca , mai apoi permisul de sedere doar in cazul in care angajatorul ar avea foarte mari motive sa te angajeze pe tine si nu un catatean elvetian. Deci foarte greu poti ajunge la munca acolo. Intrebarea mea era, daca prin dubla cetatenia spaniola-romana pot obtine mai usor permisul de munca?Sunt de 15 ani in Spania, si as vrea sa imi scot dubla cetatenie daca asta m-ar ajuta.
Cel mai recent răspuns: Elysa1 , utilizator 22:00, 13 Martie 2018
Daca doriti sa primiti cetatenia spaniola, veti fi nevoita sa renuntati la cetatenia romana.
Nu stiam. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil nascut in elvetia claucla claucla buna ziua. eu stau in elvetia cu un croat si nu suntem casatoriti. avem un copil de 10 luni pe care el l-a recunoscut.avem autoritare parentala comuna.eu aici ... (vezi toată discuția)
Cetatenie... capsunar capsunar M-am gindit sa cer cetatenie in tara de adoptie,dar imi spun ca trebuie sa renunt la cetatenia Romana,pentru ca nu exista acord intre cele doua tari.Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in romania Mirel58 Mirel58 Fica mea are cetatenie spaniola . In prezent locuieste cu mine in Bucureti , fiind inregistrata in Registrul Ambasadei Spaniei , ca rezidenta in Romania . In ... (vezi toată discuția)