avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pierdere acte radiere masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pierdere acte radiere masina

Buna ziua !

Am avut o masina care am dus-o la REMAT ( fier vechi ), dar, dupa mai multa vreme, din pacate, nu mai gasesc chitanta de la REMAT pentru radiere ! Cei de la REMAT nu vor sa ma ajute cu o copie dupa chitanta !
Sunt in imposibilitatea de a radia masina !
Care sunt variantele ? Cum pot rezolva problema ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fără chitanța de la remat bună ziua, cum pot ... Dany320 Dany320 Radiere auto fără chitanța de la remat Bună ziua, Cum pot radia o mașină la care am toate actele originale(și numerele) doar ca nu mai am chitanta de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)