avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto fără chitanța de la remat Bună ziua, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto fără chitanța de la remat Bună ziua, Cum pot ...

Radiere auto fără chitanța de la remat
Bună ziua,
Cum pot radia o mașină la care am toate actele originale(și numerele) doar ca nu mai am chitanta de la Remat,aceasta a fost data acum 5 ani,se poate face o cerere pe propia răspundere sau act ceva ca nu mai am chintata și sa o pot radia fără aceasta?
Am fost la poliție și iei mi au dat 2 variante ori să fac rost de acesta chitanță(imposibil) ori să am o curte sau teren privat de depozitare(ca și cum ar fi mașina acolo).
Ideea este ca eu stau intr un complex privat cu locuri de parcare dar nu sunt proprietar pe aceea casa(acolo stau părinții mei).
Cum pot rezolva cat mai ușor acesta situație.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 14:22, 12 Octombrie 2024
Cautati pe cineva, ruda daca se poate, care sa va dea o declaratie ca puteti depozita respectiva masina pe proprietatea sa.
Păi,mama și tata stau la curte în complex și au și locuri de parcare,ce trb făcut în acest sens?ce acte? Să înlocuiască chitanța.ms
Păi,mama și tata stau la curte în complex și au și locuri de parcare,ce trb făcut în acest sens?ce acte? Să înlocuiască chitanța.ms

Se poate cu mama și tata să fac ceva la notar?ca o depozitează pe spațiul lor
cereti un duplicat al documentului de la Remat. explicati pentru ce aveti nevoie, rugati frumos, platiti munca functionarului care cauta in arhiva... asta daca nu cumva pierderea e o poveste

Alte discuții în legătură

Cum pot sa radiez o masina ? anisia53 anisia53 am o lada 1500 care din anul 2008 nu a mai circulat deloc... a fost a tatalui meu care a decedat in acel an..iar noi nu am gasit atunci actele ca sa o prindem ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism din circulatie! Victor26 Victor26 Doresc sa radiez din circulatie un autoturism. Sunt o persoana cu handicap grav si as evita deplasarile pe la diverse birouri. Cum ar trebui sa procedez si ... (vezi toată discuția)