avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot sa radiez o masina ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot sa radiez o masina ?

am o lada 1500 care din anul 2008 nu a mai circulat deloc... a fost a tatalui meu care a decedat in acel an..iar noi nu am gasit atunci actele ca sa o prindem in succesiune ... ulterior cand le`am gasit si am mers la notariat ni s`a spus ca ne costa o suma destul de mare ca sa facem succesiunea ..fiind doi mostenitori... dar noi consideram ca aceea masina nu mai merita atatzia bani pt ca oricum nu se mai poate circula cu ea ... si vrem doar sa o radiem ca sa nu mai platim impozit pt ea ...ne`am gandit sa o ducem la fiare vechi...pt ca de 2 ani mai ocupa si un loc de parcare degeaba .. cum ar trebui sa procedam fara sa mai mergem la notariat ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 22 Iulie 2010
Predati masina la REMAT si de acolo va da un document cu care va prezentati la politie, serviciul inmatriculari pt radierea masinii din circulatie si cu documentul de la politie . mergeti apoi la Adm. Financiara.
s-ar putea sa nu se poata preda la remat si radia ulterior decat de proprietarul acesteia. poate va e suficient certificatul de deces si certificatul de mostenitor pe care-l aveti, daca nu, nu scapati de taxa de succesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Impozit dupa deces dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua ma poate ajuta cineva ce sa fac in acesta problema pe care am sa o dataliez ? dupa moartea tatalui a venit o instiintare precum ca are de plata ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)