avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii sociale persoana angajata part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii sociale persoana angajata part time

Ce contributii sociale trebuie sa plateasca o persoana angajata part time in conditiile in care este al doilea job, iar la primul care este si functie de baza salariul este mai mare decat minim: plateste contrbutii doar la brut sau la nivelul salariului minim?
Un pensionar la limita de varsta cu pensie de 500 lei ce contributii tb sa plateasca daca se angajeaza part time cu un salar brut de 240 lei?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cas cass lara2016 lara2016 Ce contributii sociale trebuie sa plateasca o persoana angajata part time in conditiile in care este al doilea job, iar la primul care este si functie de baza ... (vezi toată discuția)
Contributii privind angajarea unui pensionar Daliborka Daliborka Buna ziua, in cazul in care, un angajator angajeaza un pensionar cu norma de lucru : 4 ore/zi cu 900 lei brut; in acest caz plateste contributiile aferente ... (vezi toată discuția)
Contribuție cas pt contract part time modimpex modimpex bună ziua! avem un angajat part time-4 ore- care este și pensionar. obligațiile le calculez la minim pe economie 1900 lei? mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)