avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ultima luna de indemnizație.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ultima luna de indemnizație.

Pe 6 iulie 2017 copilul împlinește. 2 ani. Întrebarea mea este: Dacă pe luna lui iulie este plătită integral sau doar alea șase zile? Și aș mai avea o întrebare: Dacă tatăl nu lucrează cu forme legale cum rămâne cu ultima luna, care se spune că trebuie să între tatăl in Ccc? Și ce ar trebuie sa dovedesc, că sa nu pierd o luna de indemnizație. Va mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua - ccc2 dupa ccc1 Maria.Toma Maria.Toma Buna ziua!Sunt in ccc1 si sunt insarcinata.Pe 6 iulie copilul implineste 2 ani si eu pe 24 septembrie nasc.Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)