- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in prima zi urmatoare celei in care copilului implineste varsta de 2 ani.
- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in prima zi urmatoare celei in care copilului implineste varsta de 1 an si 11 luni.
Multumesc !
Tatăl nu îndeplinește cerințele , nu are niciun venit . Eu doresc sa revin la serviciu in ultima zi posibila ,urmând apoi sa intru din nou in ccc pt bebe2.
De aceea am nevoie sa știu exact datele ca sa nu pierd atât indemnizație 2 cât și postul de serviciu.
Daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in prima zi urmatoare celei in care copilului implineste varsta de 2 ani.
Din ccc1 in cc2
daria7
Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal
AlexaAlina
Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)