avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru PFA pentru viza CFP
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru PFA pentru viza CFP

Buna ziua, deoarece in cadrul institutiei exista un singur angajat cu studii superioare economice care era in incompatibilitate cu aplicarea vizei CFP, am externalizat serviciul, incheind un contract de prestari servicii cu PFA-ul administrat de d-na care a obtinut si acordul ordonatorului principal de credite (a fost nevoie de CV, dovezi ca a exercitat timp de 3 ani aceasta viza in institutii publice etc.) Este necesar ca PFA-ul doamnei sa aiba un anumit cod CAEN, si care? Are deja la activitati secundare 6619, dar cineva sugera ca ar trebui sa aiba 6620. Care este adevarul?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Control finaciar preventiv MIHAELA SMARANDACHE MIHAELA SMARANDACHE La un serviciu nou infiintat in cadrul unei primarii, exista un contabil si un casier pe perioada determinata , cine pune controlul preventiv?????? (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)