avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii As vrea sa stiu daca suma pe care am primit-o de la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

As vrea sa stiu daca suma pe care am primit-o de la angajator este corecta

Buna ziua! Am lucrat cu contract de drepturi de autor pana pe data de 25 februarie 2018. Am avut un salariu net de 1500 de lei, iar in data de 12 martie am primit 545 de lei, aferent zilelor lucrate intre 12-25 februarie. De obicei, eram platita in data de 12 a lunii. Spre exemplu, pe 12 ianuarie am primit salariul pentru perioada 12 decembrie-12 ianuarie.
Nu stiu exact cum se calculeaza, insa, conform gandirii mele, luna februarie a avut 20 de zile lucratoare, deci la salariul meu 1500/20 de zile = 75 de lei/zi. Lucrand intre 12-25, aici sunt incluse 10 zile lucratoare, in mod normal ar fi trebuit sa primesc 10x75 de lei, adica 750.
Este corect rationamentul meu? cum se poate explica faptul ca am primit cu 200 de lei mai putin decat trebuia? Chiar daca luna februarie a avut 28 de zile, conteaza nr efectiv de zile lucrate,
Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta.
Ma aflu intr-un conflict cu fosta firma la care am lucrat si as dori o parere specializata.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
GabrielaR2710, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical dali_c dali_c Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un calcul pt cm in aprilie 2013, cod 01 , 20 zile lucratoare, vanit brut lunar in ultimele 6 luni = 10000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediul medical Alice1985 Alice1985 Buna Seara, Prietenul meu o avut un Infart Miocardic Acut cu Stent si as vrea sa stiu cum i se calculeaza concediul medical cu un brut de 1400 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical cod 01 si prenatal cod 08 pentru februarie 2013 denisimona denisimona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la calculul salariului net pentru luna februarie 2013. De la 1 pana pe 15 feb. 2013 (11 zile lucratoare) am fost in concediu ... (vezi toată discuția)