avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt eligibila sa primesc scutirea de impozit din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt eligibila sa primesc scutirea de impozit din domeniul IT?

Sunt masterand in domeniul Economic, dar lucrez in domeniul IT. Am dreptul sa beneficiez de scutirea impozitului conform Ordinului comun nr. 1168/2017/3024/2018/492/2018/3337/2017 in vigoare din data de 18.01.2018?

Anagajatorul sustine ca nu sunt eligibila, din cauza studiilor absolvite. Este dispus sa-mi acorde functia necesara obtinerii scutirii de impozit in situaia in care aduc un act legal, sustinut notarial sau judiric, care sa ateste ca nu este o ilegalitate.

Ce pasi ar trebui sa urmez ca sa pot obtine acest act si ulterior sa-mi fie acordat acest drept?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
AlexandraVlad, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 15 Martie 2018
Ce facultate ati absolvit ?
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, specialitatea Contabilitate si Informatica de Gestiune.

Eu am citit ordinul si nu se specifica faptul ca trebuie sa fie facultate in domeniul IT.

Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
AlexandraVlad, utilizator
Intr-adevar, în noul ordin, nu se prevede obligația ca respectivii angajați să fi terminat studii în domeniul IT.
Cum as putea sa procedez sa obtin o certificare a faptului ca este legal sa beneficiez de scutirea impozitului indiferent de facultatea terminata?
Cu cine ar trebui sa iau legatura?
Luati legatura cu ANAF-ul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit e valabila si pentru studii la id cris2279 cris2279 Buna ziua, In contextul acestei noi legi valabila de la 01/02/2018, persoanele care lucreaza in IT si care urmeaza cursurile ID pot fi si ele scutite de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)