avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariu de insotitor pentru persoanele cu dizabilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariu de insotitor pentru persoanele cu dizabilitati

Daca primesc gradul III de invaliditate si voi lucra 4 ore, o sa mai primesc salariul de insotitor ? Asistentul meu personal il va mai primi? Astept un raspuns. Multumesc!

Alte discuții în legătură

O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata poate fi cumulata cu alte venituri? artur1971 artur1971 Buna ziua ! As dori sa ma ajutati cu urmatoarea informatie . Matusa mea ar avea dreptul sa se pensioneze anticipat. Ea lucreaza ca insotitor pt fiul ei care ... (vezi toată discuția)