avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina

Buna,
Am o mare nelamurire...sunt in concediul crestere copil pana in 01.04.2019, acum am ramas insarcinata din nou....ce este de facut?
Ma intereseaza daca pot merge pe continuitate de crestere copil daca urmeaza sa nasc in noiembrie....daca pot beneficia de alta indemnizatie crestere copil inca 2 ani...
Multumesc anticipat pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Probleme cu concediul de crestere copil??? catalinaionescu catalinaionescu Sunt in concediu de crestere copil care va implini 2 ani in ianuarie 2008. Problema este ca in prezent mi s-a oferit posibilitatea sa tin administratia la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie nicholas11 nicholas11 buna ziua ma numesc cristina si am si eu o intrebare sunt in concediu ptr. crestere copil pana la 2 ani , si am ramas insarcinata cu al doilea ! primul ... (vezi toată discuția)