avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mutare gol de usa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mutare gol de usa

Buna ziua.
Va adresez rugamintea de a-mi raspunde la urmatoarea intrebare: este necesara o autorizatie de demolare/constructie (in conformitate cu prevederile Legii 50/1991) pentru a muta un gol de usa exterioara de pe un perete al cladirii pe altul? Mentionez ca locuinta este proprietate personala. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:47, 15 Martie 2018
Eu zic ca nu ati pus intrebarea unde trebuie...
Mergeti la primarie, acolo este un serviciu care se ocupa taman de aceste aspecte - Discipina in constructii. Intrebati, rezolvati.
Succes!
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului si a avizului vecinilor puteti solicita la primarie emiterea unei autorizatii de ctii. fiind vorba de o schimbare de arhitectura a cladirii.
In baza autorizatiei de ctii. si a proiectului trebuie obtinut avizul Inspectoratului de stat in ctii. pentru a putea efectua lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decupare gol de usa in perete de rezistenta - bloc pe cadre de beton CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt presedintele de Asociatie al unui bloc cu 10 etaje. De curand la etajul 6 al blocului s-a mutat cineva care a dat jos de pe pereti tot ce a ... (vezi toată discuția)
Mutare usa de acces in casa Adrian Radu Adrian Radu Buna ziua am si eu o intrebare. Locuiesc la curte intrarea in casa se face printr-o curte de 30 Mp care de curind a fost revendicata de o vecina ulterior va ... (vezi toată discuția)
Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)