avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce se intampla cu cei care au depus declaratiile pana ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce se intampla cu cei care au depus declaratiile pana in ianuarie 2018?

Buna ziua,

Este bizar faptul ca nu se specifica nimic in legatura cu acei contribuabili care au depus vechile declaratii pana la termenul initial, 30.01.2018, nu mi se pare corect ca ei sa fie nevoiti sa redepuna declaratia unica. In plus, nu s-a emis nicio decizie de impunere pana acum, in conditiile in care termenul de plata pt primul trimestru era 25.03. Chiar asa, cei care au depus sunt cantitate neglijabila, doar pt ca nu si-au facut guvernantii treaba de la bun inceput? Ar trebui sa se fi gandit si la acest aspect, dand din oficiu recucerea de 10% celor care au depus declaratiile deja. Altfel, Anaf-ul sector 3 nu stie nimic, contabilii nu stiu ce sa creada, iar cei care sunt doar Pfa nu sunt asigurati intre timp.
Cel mai recent răspuns: nicole2619 , utilizator 11:48, 19 Martie 2018
Mai asteptati sa se dumireasca si ei. O sa ramana valabil ce ati depus iar daca nu, va vor anunta daca mai trebuie sa depuneti si varianta noua.. Asa zic pana in prezent. Ramaneti pe pozitii.
Multumesc frumos pentru raspuns. Asa este, asteptam, tipic romanesc. Macar avem termen de plata 15 martie 2019.

george-neagu a scris:

Mai asteptati sa se dumireasca si ei. O sa ramana valabil ce ati depus iar daca nu, va vor anunta daca mai trebuie sa depuneti si varianta noua.. Asa zic pana in prezent. Ramaneti pe pozitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)
Cum trec de la impozit pe profit la impozit pe venit ? draguttoni draguttoni buna seara am o firma infiintata in 2013 si pina anul 2015 am depus declaratii si am platit impozit pe venit pina in trimestru 4 al anului 2015 cand am atins ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii ilonatoma ilonatoma Un pensionar, care obtine un venit anual brut de 4800 ron din inchirierea unei case,incepand din anul 2015,are obligatia depunerii declaratiei unice?Mentionez ... (vezi toată discuția)