avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare autoturism

Buna ziua!
Am aflat in cursul saptamanii acesteia ca mi se pune sechestru pe un autoturism pe care l-am vandut (detin contractul de vanzare-cumparare) insa noul proprietar nu a schimbat pe numele lui cartea de identitatea si certificatul de inmatriculare, acestea fiind inca pe numele meu.In cazul acesta poate fi executata masina daca ea a fost vanduta inainte de instiintarea executarii?Pot contesta executarea prin contracutul de vanzare-cumparare dintre mine si noul proprietar?
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
Alessandra31, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:26, 16 Martie 2018
Sechestrul se va aputea aplica si asupra bunurilor apartinand debitorului , dar detinute de un tert,
afara numai daca, (sau cu exceptia situatiei in care),
tertul nu recunoaste ca bunurile apartin debitorului urmarit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei creante. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat pe un prieten cu niste bani , ca si garantie am facut un contract de vanzare-cumparare batut la masina ne autentificat de notar pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Executare silita tudosaloredana tudosaloredana Am un prieten, care in urma unei hotarari judecatoresti trebuie sa restituie o suma de bani unei terte persoane. In acest moment nu poate plati aceasta ... (vezi toată discuția)