avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu

Buuna seara,
Am castigat in instanta, anul trecut in noiembrie, prin sentinta definitiva si irevocabila restituirea timbrului de mediu aferent unui autoturism. Am depus actele pt. restituire la ANAF dar mi s-a spus ca pot recupera suma din sept.2018.Intrebarea mea este: daca exista o posibilittate de recuperare mai rapida?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru, compensare Drujescu Drujescu Buna seara.Am castigat un proces pivind taxa de poluare a unui autoturism sentinta fiind IREVOCABILA!Am depus la ANAF cererea de restituire a sumei si mi-au ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto G-Radu90 G-Radu90 Va salut, am si eu nevoie de un sfat. Deci problema sta in felul urmator, eu am cumparat o masina, am dat in judecata pentru recuperarea taxei. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)