avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor

Ce pedeapsa pot lua pentru două înțepături de țepușă care nu iau pus în pericol viața și au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale,iar el mi-a lovit cu un par peste mana rămânând cu probleme la ultimele două degete cel mic venind peste celălalt neputând folosi in totalitate mana dreapta si am necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:25, 17 Martie 2018
Nu se stie, daca era legitima aparare, nu veti fi pedepsit. Asa ca... depinde de ce va reiesi din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate schimba încadrarea juridică? Andreicatalinionut Andreicatalinionut Fiul meu pe fondul injuriile aduse de un vecin, a ajuns la limita, nu a mai suportat umilințele si a acceptat invitația acestuia de ași masura forțele. In ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot lua la 35-40 de zile de îngrijiri medicale Andreicatalinionut Andreicatalinionut Soțul meu sa batul cu un vecin după ce acesta îl provocase in nenumărate rânduri și îl chemase sa se bata.In ziua respectiva soțul datea mâncare la ... (vezi toată discuția)
Cred ca sunt chemat in instanta Alexz Alexz In urma cu cateva zile am avut o altercatie cu un baiat el m-a lovit si vazand ca vrea sa continue am inceput sa il lovesc si eu,dupa ce s-a terminat bataia el ... (vezi toată discuția)