avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Control la bar făcut de șeful poliției municipale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Control la bar făcut de șeful poliției municipale

Are voie șeful poliției municipale sa vina in control în bar? sa iti verifice casa de marcat si marfa?in conditiile in care nu a avut vrun mandat, pur si simplu a intrat in bar si a spus ca vrea sa discute cu patronu si s-a apucat de controlat casa si marfa si alte încăperi ale localului de parca piteam infractori.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
pantaia_viorel, utilizator

Alte discuții în legătură

T-uri in fata blocului legale sau nu? Spiridusax Spiridusax Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Locuiesc in Bucuresti in sectorul 5 si am o problema cu o persoana care si.a montat T in spatiul ... (vezi toată discuția)
Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia ... Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia de tramvai, pentru a ajunge la servicu, la intersectia Calea Buziasului cu str Siemens din ... (vezi toată discuția)