avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia ...

Buna ziua,

Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia de tramvai, pentru a ajunge la servicu, la intersectia Calea Buziasului cu str Siemens din Timisoara, inainte sa apuc sa ies de pe trotuarul pe carema deplasam , in fata mea trec doua echipaje de politie locala.. am crezut ca trec sau se opresc in parcarea din zona, stiind ca nu sunt un inftactor si nu am gresit cu nimic, mi-am vazut linistit de drum. Pentru ca port ochelari si se aburesc cand port masca,mi-am tras putin masca sub nas ca lentilele sa se dez-abureasca si sa pot vedea daca tramvaiul din statrie este tramvaiul 4 cel cu care urma sa ma deplasez. Am traversat si aud ( fiind frig afara,a veam caiula si gluga pe cap) Alo domnul stati , sa va lecitimati. agentul nu s-a prezentat si nici nu mi-a spus ce am facut de ma opreste . I-am spus, sigur , ma legitimez, dar spuneti-mi va rog ce fapta am comis, ce am gresit.. Ma duc la munca, sunt pe strada, ce am facut? in secunda doi, pune mana pe mine, trage de mine. in secunda doi, un alt agent vine din spate si m-au luat tarat in duba de politie locala, in timp ce eu straigam sttai domne ce aveti cu mine, ce am facut, ajutor!! Ei sustin ca am refuzat legitimarea, si ca nu purtam masca, doua afirmatii mincinoase. M-au urcat in masina si le-am dat datele, au zis ca nu datele ii intereseaza ci buletinul. Le-am spus, da, va dau buletinul, dar va rog sa va prezentati si sa aduceti la cunostinta pentru ce am fost saltat ca un ultim infractor de pe strada, ce am facut? Desigur ca nu aveau un motiv intemeiat, singurul motiv real este abuzul de putere si intimidarea cetateanului. Undeva inainte de locul unde s-a intamplat toata treaba, este un bar, bar la care in fiecare zi, domni agneti de la politia locala isi fac veacul. probail ca au fost deranjati ca le-am facut o poza in timp ce se aflau pe domeniu public, parcarea din fata barului, poza din care se vede clar cum 4 echipaje de politie locala stateau degeaba. motivul pt care i-am fotografiat a fost ca, de fiecare data cand am apelat la politia locala timisoara, mi-a fost comunicat ca nu sunt echipaje si nu au pe cine trimite. am o filmare din momnetul in care m-au bagat in masina, si din care reiese clar ca au incercat sa ma intimideze cu fapte ineventate de ei. ba ca nu aveam masca, ba ca refuz legitimarea ba chiar ca l-am lovit pe unul dintre ei, afirmatie nesimit de mincionoasa. ce pot sa faci cand te iau unu de un brat altul de alt brat pe sus, ce sa lvesti? intr-un final, refuzand sa imi noteze datele pe care le comunic ca ulterior sa ma verifice sau ce au ei de facut, fiind deja in intarziere la munca, le-am dat buletinul. dar nu inainte sa aplez 112 . imediat ce am sunat la 112, 2 agenti s-au dat jos din masina si vorbeau ceva, s-au urcat inapoi in msina mi-au notat datele si m-au scos afara din masina si au plecat fara s aimi spuna daca ma amendeaza si daca da, pt ce anume. intentionez sa fac filmarea publica, sa o trimit catre toate posturile de televiziune nationale. sa ceva nu este normal! voi face public si fotografia in care se vede clar cu 4 echipaje de la politia locala, in loc sa patruleze sa raspunda la solicitarile cetatenilor, ei stau la bar in timpul proggamului de lucru. ce ma sfatuti? multumesc, o zi buna! scuzati eventualele greseli de redactare, dar sunt inca in stare de soc!

Alte discuții în legătură

Legitimare, amenințare Ionicasng Ionicasng Buna!! Intr-o sera ne-am urcat in mașina unui prieten și am plecat la o plimbare. In același timp in localitate erau, un echipaj de poliție rutieră și ... (vezi toată discuția)
Citatie incompleta l0nl0nescu l0nl0nescu Buna ziua, In cursul acestei zile un echipaj de politie a venit cu o citatie la adresa mea din buletin. Cum eu nu mai stau acolo, au lasat-o mamei mele, ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu si intimidare iosifdanut iosifdanut Buna ziua! Ma aflam in masina personala impreuna cu familia (sotia, cei 2 copii si o cumnata) si am fost oprit in trafic de un echipaj al politiei ... (vezi toată discuția)