avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reținere ilegală?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reținere ilegală?

Este legal ca să mi se rețină tot salariul de către BCR pentru plata unui card de credit BCR? De la BCR mi s-a spus că, în continuare, până la stingerea datoriei, toate sumele care vor fi virate pe cardul de salariu, vor fi oprite de BCR în contul datoriei! Astfel, am fost lăsat fără nicio posibilitate de trai. Ce legi s-au încălcat și care ar fi căile de atac? Menționez că nu am fost anunțat în prealabil sau avertizat în vreun mod!

Alte discuții în legătură

Reținere directă din contul curent a salariului lieutenantdata lieutenantdata Este legal ca să mi se rețină toată chenzina 1 de către BCR pentru plata unui card de credit BCR? De la BCR mi s-a spus că, în continuare, până la ... (vezi toată discuția)
Reținere ilegală, de către bancă, a salariului lieutenantdata lieutenantdata Este legal ca să mi se rețină tot salariul de către BCR pentru plata unui card de credit BCR? De la BCR mi s-a spus că, în continuare, până la ... (vezi toată discuția)
Executare bancara credit de nevoi personale steffx steffx Va deranjez cu o problema personala. Am un credit de nevoi personale angajat la BCR Arad intr-o perioada in care imi permiteam sa platesc ratele lunare. Am ... (vezi toată discuția)