avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cat trebuie sa platesc taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cat trebuie sa platesc taxa de timbru

Nu stiu cat trebuie sa platesc taxa de timbru pentru un apel. Atasez solutia
pe scurt.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul Arhip Bogdan Tache în contradictoriu cu pârâta Şerpău Elvira, având ca obiect obligaţie de a face. Obligă pârâta să îi comunice reclamantului orice schimbare de domiciliu a minorei Arhip Andreea Rebeca. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.02.2018.
Document: Hotarâre 1590/2018 15.02.2018
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 14:07, 21 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de motivele apelulu, nu rezulta ce capete de cerere vi s-au respins. In mod normal apelul se timbreaza cu 1/ 2 din taxa achitata la fond de reclamant , Daca doriti sa formulati apel , il depuneti dupa primirea hotararii , il motivati si asteptati citatie in care vi se va comunica taxa judiciara de timbru ce urmeaza sa o achitati . Nu trebuie sa platiti anticipat.
Buna seara.
Apel fac la punctul doi unde am cerut ca fosta sotie sa aduca ea fetita la mine pentru ca eu nu pot sa ma duc sa o iau datorita sanatatii mele si nici nu are cine sa mearga. Am primit decizia, dar daca pot sa platesc dupa ce trimit apelul e ok. O intrebare as mai avea pentru ca nu sunt sigur, in cate exemplare se depune? Din cate m-am informat ar fi in doua exemplare puse in acelas plic.
Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti achita taxa dupa promovarea apelului.Cererea de apel, cat si inscrisurile doveditoare, se depun in dublu exemplar.
Instanta va va comunica o adresa, pentru suplinirea lipsurilor din cererea de apel.

Succes!
Va multumesc, mult, am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand anume ne va evacua? cererea solutia pe scurt: admite cererea ... Alexandragonaciu Alexandragonaciu Cand anume ne va evacua? cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta ***, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Proces bet365 si onjn RemusRufa RemusRufa Buna ziua! Zilele trecute am vazut pe site-ul just.ro ca Bet365 a primit o hotarare in urma procesului impotriva ONJN. As dori sa-mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)