avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LSU 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LSU 153/2017

Bună ziua,
conform cu principiile aceastei Legi 153/2017 (art. 6) noul sistem de salarizare reglementează principiile legalității, nediscriminării, egalității, importanței etc.
Fiind șef serviciu bibliotecă (universitară), sunt încadrată conform cu grila de salarizare de la Anexa III (Cultură), capitolul II, II. Alte biblioteci. Iar această încadrare îmi aduce scădere salarială nicidecum creștere de 20%. Până la momentul acesta am fost încadrată ca și oricare alt șef de serviciu din instituție (conform cu anexa I, învățământ).
Întrebarea este: oare nu este o discriminare ca în aceeași instituție un Șef de serviciu să fie încadrat cu un salariu mai mare decât un Șef de Serviciu Bibliotecă?
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
NataliaK, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar comunal MEva MEva Cum se calculeaza salariul unui bibliotecar comunal? Cum se aplica Legea 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice? Sunt ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Salarizare cadre neauxiliare invatamant (sofer microbuz) coradora coradora Care este grila de salarizare , a personalului neauxiliar dintr-o institutie de invatamant , este posibil ca in grila lor sa nu existe functia de sofer , iar ... (vezi toată discuția)