avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare cadre neauxiliare invatamant (sofer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare cadre neauxiliare invatamant (sofer microbuz)

Care este grila de salarizare , a personalului neauxiliar dintr-o institutie de invatamant , este posibil ca in grila lor sa nu existe functia de sofer , iar un sofer de microbuz cu permis pentru profesionisti , cu atestat , sa fie incadrat ca muncitor necalificat , (spunand ca cei din invatamant nu au aceasta functie in grila lor de salarizare) cu salariu minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: coradora , utilizator 19:17, 14 Ianuarie 2019
Vedeti Legea 153/2017 , Anexa nr. I FAMILIA OCUPAȚIONALĂ DE FUNCȚII BUGETARE „ÎNVĂȚĂMÂNT“
[ link extern ]
In anexa nr 1 'Familia ocupationala de functii bugetare INVATAMANT , personalul neauxiliar cu apare , totusi conform carei legi se face incadrarea ? doar in anexa VIII apare functia de sofer
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
coradora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Adrian5819 Adrian5819 Am 21 de ani vechime in invaramant din care 8 ani ca necalificat. In ce transa de salarizare ma incadrez ? Multumesc (vezi toată discuția)
Grile de salarizare SoareGeta SoareGeta Buna ziua In institutia in care lucrez, salarizarea personalului neclerical se face dupa Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului ... (vezi toată discuția)