avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... punctaj pentru grupa 1 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

punctaj pentru grupa 1 de munca

Cum pot calcula punctajul la 23 ani ,3 luni si 22 zile de grupa 1, daca stie cineva sa-mi dea exemplu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocatpolitai , utilizator 14:48, 21 Martie 2018
Trebuia sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o.

Legea 263/2010

(1) La determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001, se utilizează salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, astfel:
a) salariile brute, până la data de 1 iulie 1977;
b) salariile nete, de la data de 1 iulie 1977 până la data de 1 ianuarie 1991;

Nu pot sa va trimit mesaj privat.
Daca mai locuiti in Adjud, ma puteti gasi..
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Carp Mircea, utilizator

Carp Mircea a scris:

Legea 263/2010

(1) La determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001, se utilizează salariile brute sau nete, după caz, în conformitate cu modul de înscriere a acestora în carnetul de muncă, astfel:

Eu lucuesc in Focsani

avocatpolitai a scris:

Carp Mircea a scris:

Legea 263/2010

Eu lucuesc in Focsani

dima.c_tin@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare in care se specifica ca adeverinta ... valyg valyg Am primit decizia de pensionare in care se specifica ca adeverinta cu salariile brute din perioada 1981 -2001 nu face parte din baza de calcul a punctului de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Vasile_1962 Vasile_1962 Buna ziua!Pot afla la un venit mediu brut de 900 mil anual realizat in grupa unu apoi conditii speciale cam ce punctaj lunar ar trebuii sa obtin??Va multumesc! (vezi toată discuția)
La calcularea punctajului de pensie se ia în considerare salariu ... Nutand Nutand La calcularea punctajului de pensie se ia în considerare salariu net sau brut? (vezi toată discuția)