avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Încredințare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Încredințare

Acum câteva luni am dat mașina unui prieten sa conducă știind ca el nu are permis, ne a oprit politia, dosare penale. Ultima sentința a fost pentru mine 500 lei amenda penala și avertisment! Azi au venit de la politie sa îmi ridice permisul, fără nici o explicație dimineața sa merg sa îl predau. Pe cat timp îl retine și pe ce motiv? La tribunal nu au spus asa ceva. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mihaiionescu24 mihaiionescu24 Salut! As dori sa ma ajutati cu cateva in formatii exacte daca se poate. Eu sunt din Bacau si anul trecut prin mai 2013, aveam drum prin Bucuresti, iar la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru numere rosii expirate cristian444 cristian444 Buna ziua. In data de 29 noiembrie 2013 mi-a fost retinut permisul de conducere pt conducerea unei masini avand numere rosii de RO expirate. A fost intocmita ... (vezi toată discuția)