avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA revanzare apartamente
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA revanzare apartamente

O societate vrea sa cumpere apartamente vechi de la persoane fizice , sa le modernizeze si sa le revanda tot la persoane fizice. Care este tratamentul din punct de vedere al TVA-ului?

Alte discuții în legătură

Tva revanzare apartamente vechi ddaannyy00 ddaannyy00 Daca cumpar pe firma (firma platitoare de tva) unul sau mai multe apartamente vechi (mai vechi de 5 ani ) de la persoane fizice sunt obligat sa incasez TVA la ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta construita pe firma teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com Buna ziua, am o societate (SRL) care a achizitionat un teren pe care a construit o casa, toate cheltuielile fiind suportate din societate, in luna aprilie au ... (vezi toată discuția)
Intentia guvernului de a reduce la 5% tva-ul la livrarea de locuinte nou construite - discriminare si lovitura in interesele vanzatorilor de locuinte vechi Chicken Chicken Buna ziua Citez din briefing-ul de presă susţinut de Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu la finalul şedinţei de guvern din ... (vezi toată discuția)