avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA revanzare apartamente vechi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA revanzare apartamente vechi

Daca cumpar pe firma (firma platitoare de tva) unul sau mai multe apartamente vechi (mai vechi de 5 ani ) de la persoane fizice sunt obligat sa incasez TVA la vanzare ?
Concret, cumpar un apartament cu 80000 EUR pe care il modernizez si il revand cu 105 000 EUR (tot unei persoane fizice) sunt obligat sa adaug TVA la acest pret de 105 000 EUR?
Mentionez ca nu intentionez sa deduc tva-ul platit pentru lucrarile de modernizare daca acest lucru are impact asupra aplicarii TVA la revanzare.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 10:17, 21 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul descris de dvs puteti vinde fara tva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru clarificare!
Cu placere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitie auto sh my_me my_me Buna ziua, ati putea sa ma ajutati intr-o mica problema? Societatea a cumparat un auto second de la o persoana fizica din tara, auto care va fi folosit la ... (vezi toată discuția)
Regim tva achizitie comunitara second hand Mrosca Mrosca Va urmaresc deja de mult timp si appreciez efortul pe care toata lumea il face in acest forum. Acum ma vad silit si eu sa va cer sprijinul: Societatea ... (vezi toată discuția)
Tva la cumparare/vanzare locuinte vechi de catre pfa lia993 lia993 Se da urmatoarea speta: O PFA neplatitoare de TVA cu obiectele de activitate: CAEN 6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii, CAEN 6820 ... (vezi toată discuția)