avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pereții exteriori al blocului de 10 etaje nu sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pereții exteriori al blocului de 10 etaje nu sunt tot comuni?

Reparațiile exterioare al blocului, cine repara fiecare proprietar sau asociația totala
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:08, 21 Martie 2018
Partile comune le gasiti aici
HG1588
Art. 44. - (1) Cheltuielile pe cota-parte indiviză de proprietate reprezintă cheltuielile asociaţiei cu privire la proprietatea comună, cu privire la: fondul sau fondurile pentru lucrări de întreţinere, service, reparaţii şi, după caz, de consolidare, reabilitare, eficienţă energetică, modernizare la părţile de construcţii şi instalaţii aflate în şi pe proprietatea comună, astfel cum este descrisă în cartea tehnică a construcţiei şi în acordul de asociere: subsolul; conductele de distribuţie şi coloanele instalaţiilor de apă, canalizare, încălzire, energie electrică; casa scării; podul; spălătoria; uscătoria; terasa; ascensorul; interfonul - partea de instalaţie de pe proprietatea comună; centrala termică proprie; crematoriul; tubulatura de evacuare a deşeurilor menajere; structura de rezistenţă; faţadele; acoperişul şi altele asemenea, conform prevederilor din acordul de asociere; personalul angajat sau contractat al asociaţiei: salarii sau remuneraţii pentru administrator, contabil, casier, instalator, electrician, portar, cheltuieli pentru curăţenie etc; indemnizaţii acordate membrilor asociaţiei de proprietari ori persoanelor alese: preşedintele, membrii comitetului executiv şi ai comisiei de cenzori; prime; credite bancare; contracte sau poliţe de asigurări; alte servicii administrative către proprietatea comună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de propietari marcelpopescu75 marcelpopescu75 Cine plateste schimbarea parapetilor balconului personal ,Asociatia de Propietari sau propietarul ? (vezi toată discuția)
Plata femeii de serviciu angajata la asociatii de propietari buzaianuargi buzaianuargi buna ziua ,am o intebare legata de repartizarea salariului femei de servici ,pe nr.de persoane sau pe cota parte indiviza? (vezi toată discuția)
Repartizare costuri lift nou miky1010 miky1010 Cum se repartizeaza costurile inlocuirii liftului cu un lift nou la o asociatie de propr.? (vezi toată discuția)