avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se depune declaratia 600 pentru PFA cu norma de venit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se depune declaratia 600 pentru PFA cu norma de venit?

Trebuie sa depuna declaratia 600 cei care au PFA cu norma de venit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:38, 21 Martie 2018
Da, trebuie daca din calcule rezulta ca va trebui sa platiti cass si cas. Dar asteptati sa apara zilele acestea declaratia unica care va inlocui d600 si d220.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se depune declaratia 600 pentru venituri din chirii in euro mai mici de 1900 ron/luna? patkoscsaba patkoscsaba Se depune declaratia 600 pentru venituri din chirii in Euro mai mici de 1900 RON/luna? (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Pfa , impozit la norma de venit denisa-m denisa-m Sunt pfa cu impozit la norma de venit pe care l-am si aflat ( 17,400 ron pe 2018) . Mi-am calulat cass-ul cu cei 10% de anul acesta , la valoarea normei de ... (vezi toată discuția)