avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Desfacere contract munca
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Desfacere contract munca

Am lucrat in Italia 12 ani in acelasi loc de munca. De la 1 martie 2017 nu m-am mai prezentat la munca. A trecut un an iar patronul nu ma licentiaza.Ce pot sa fac?
Buna ziua,
Sunteti sigur ca nu v-a facut incetarea contractului de munca?
Inteleg ca ati lucrat cu contract de munca.
Verificati la INPS cum figurati.
Sunteti in Italia sau Romania?
Buna ziua . Sunt in Romania. La inps mi-a suspendat pozitia matricola ,nu mi -a desfacut contractul de munca.

Gabriela Monica Ionescu a scris:

Buna ziua,
Sunteti sigur ca nu v-a facut incetarea contractului de munca?
Inteleg ca ati lucrat cu contract de munca.
Verificati la INPS cum figurati.
Sunteti in Italia sau Romania?

Aveti detalii aici
[ link extern ]
Aveti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt stratula costinel împlinesc 65 ani in luna mai ... Costinel59 Costinel59 Buna ziua. Sunt Stratula Costinel împlinesc 65 ani in luna mai 2024 am reședința in Italia de 33 de ani si 22 de ani contribuiti la INPS. In Romania am ... (vezi toată discuția)
Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)