avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru punerea in legalitate a unor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru punerea in legalitate a unor muncitori de origine chineza in romania

Buna ziua, exista vreo firma sau avocat care poate sa ne ajute sa punem in legalitate , a 4 cetateni de origine chineza? Ce acte trebuie facute ? Cat dureaza? Ce costuri sunt?
Intreb aceste lucruri intrucat voi deschide un restaurant chinezesc si am nevoie de aceste persoane pentru ai putea angaja. eventual pentru o oferta de pret si pentru a putea duce o discutie pe tema asta va las o adresa de mail info@ristomishi.com
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 22 Martie 2018
În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde.
Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

sau accesand link=ul

www.avocatnet.ro/Consultanti...
Nu stiam ,

Editat ; citare raspuns anterior
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sau intrati aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract studii Lee Lee Lee Lee Buna ziua, Am si eu o problema,am semnat un contract cu Link Group pentru studii pe care nu l-am respectat(platit),dar nici nu am beneficiat de serviciile ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat gsm bobota viorel bobota viorel Doresc sa ma consult cu un avocat privitor la initiera unei actiuni civile pentru obligarea firmelor de telefonie mobila Orange,Vodafone,Digi sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)