avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA pentru achizitia de autoturisme din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA pentru achizitia de autoturisme din Germania in scop de revanzare in Romania

Buna ziua
Sunt reprezentantul unei firme platitoare de TVA ,inmatriculata in Romania si vreau sa va prezint urmatoarea speta;
- am achizitionat un autoturism din Germania in scop de revanzare care este insotit de TVA pe care trebuie sa-l platesc odata cu plata facturii de achizitie.
Doresc sa stiu care este procedura de recuperare a TVA-ului pentru autoturismul respectiv, ce documente se intocmesc, unde se trimit etc?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata tva - achizitie masina din germania pe firma platitoare de tva Airscape Airscape Buna ziua, Vreau sa achizitionez o masina SH din Germania, pe firma (mea) platitoare de TVA, la pretul netto (fara TVA-ul nemtesc). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara sau nu Lavinika Lavinika Buna ziua, as avea nevoie de ajutor prvind urmatoarea speta: - O societate (micro) platitoare de TVA la trimestru cumpara un auto (4locuri)care nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara auto second-hand (detalii tva) Ovidiu_minos Ovidiu_minos Buna ziua, as dori, va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez un autoturism second hand (de la o firma specializata in ... (vezi toată discuția)