avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu creştere copil la CIM pe perioadă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu creştere copil la CIM pe perioadă determinată

Bună ziua. Am un salariat cu CIM pe perioadă determinată. Acest salariat urmează să plece la un moment dat în concediu de creștere copil. Copilul va împlini 2 ani cel mai probabil în mai 2020. Dacă salariatul va solicita concediu de creștere copil până în mai 2020, o să pot să fac suspendare CIM până la această dată în condițiile în care nu am cum să prelungesc CIM până la această dată că să rămână pe determinată (se vor depăși cei 3 ani) dar nici nu se dorește prelungirea pe perioadă nedeterminată? Revisalul mă va lăsa să fac o suspendare la o dată a încetării suspendării ulterioară datei de expirare a CIM-ului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 22 Martie 2018
Cand expira durata c.i.m. ?
Expiră pe 30.06.2018. Iar în ianuarie 2020 ar face 3 ani de la data angajării, deci mai devreme de mai 2020, până când ar avea dreptul la concediu de creștere copil.

Cornel Vasile a scris:

Cand expira durata c.i.m. ?

In acest caz,la data de 30.06.2018 se va opera incetarea de drept a c.i.m., iar in prealabil la 29.06.2018 incetarea suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare revisal - prelungire suspendare cim si prelungire perioada determinata IORDANA IORDANA Un angajat care are CIM suspendat pt. concediu ingrijire copil isi prelungeste cu un an suspendarea. Pe perioada suspendarii, un alt angajat ocupa postul ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim concedii succesive cresterea copilului mariusghe2003 mariusghe2003 o salariata a intrat in concediu crestere copil in perioada 07.06.2011- 07.04.2013, CIM-ul fiind suspendat pe aceasta perioada. Pentru perioada aug. ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cristin20 cristin20 buna ziua! In cazul uni cim suspendat in perioada 11.06.2018 - 29.06.2018.transmit in revisal sfarsit suspendare 29.06.2018, data incetare suspendare ... (vezi toată discuția)