avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS -ul platit la Casa de Pensii este cheltuiala ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS -ul platit la Casa de Pensii este cheltuiala deductibila?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca CAS -ul platit la Casa de Pensii de catre administratorul unui PFA ( avand in vedere ca nu atinge pragul de plata la ANAF ), este cheltuiala deductibila sau nu pentru anul 2017?

Multumesc mult
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Cas deductibila pentru 2017 doina78 doina78 Bună ziua,am o nelămurire.pentru anul 2017 CAS mai este considerata cheltuială deductibilă?Am citit ca este deductibilă limitat.Nu înțeleg ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Depunre declaratie 600 florentina-ecaterina florentina-ecaterina buna ziua, am nevoie de un sfat: am vazut ca s-a schimbat formularul 600, pana acum nu am platit cas-fiinf pfa in sistem real nu am realizat venit lunar peste ... (vezi toată discuția)