avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS deductibila pentru 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS deductibila pentru 2017

Bună ziua,am o nelămurire.pentru anul 2017 CAS mai este considerata cheltuială deductibilă?Am citit ca este deductibilă limitat.Nu înțeleg ce înseamnă asta.Până anul trecut am dedus 100% CAS.Mulțumesc.Este vorba despre un PFA.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: doina78 , utilizator 10:42, 2 Mai 2018
CAS este cheltuiala deductibila integral si pentru 2017, si mai departe.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Deducere dobanda legala imprumut Corina Capotã Corina Capotã Care este modalitatea de deducere a cheltuielii dobanzii legale a unui imprumut acordat de pf catre PFA, pentru achizitionarea unui bun mobil/imobil? [b]Art. ... (vezi toată discuția)