avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale

taxe notar exagerate-buna seara ,daca ma poate lamuri cineva:am cumparat un teren in constanta care a costat 3000 euro.notarul mi-a luat pe actele de vanzare-cumparare 15% adica 2000 lei.nu-i cam mult?ma poate ajuta cineva cu raspuns?
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2009
stroe silviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 26 Octombrie 2009
Trebuia sa intrebati la mai multe notariate.Din cate stiu taxele variaza de la notariat la notariat.Au anumite grile de calcul.
daca aceste taxe cuprind :impozitul,onorariul notarului si taxa dre timbru este ok.
Cred ca este un pic exagerat ... daca sunteti nemultumit de acest calcul aveti posibilitatea de a va adresa Camerei Notarilor Publici in a carei raza isi are sediul notarul public respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se plateste taxa judiciara de timbru? simonik2011 simonik2011 Se poate platii taxa de timbru la primaria unei comune daca procesul are loc la tribunal, sau trebuie platita la primaria orasului unde are loc procesul? (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar cioarec carmen cioarec carmen Unde se plăteşte taxa de timbru judiciar în cazul somaţiei de plată dacă debitorul are sediul în Bucureşti şi creditorul are sediul în Galaţi. Este ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters271005 ContSters271005 Buna dimineata.Se poate plati taxa judiciara de timbru in judetul de domiciliu, daca procesul in cauza se judeca inr-un alt judet, mai indepartat??? (vezi toată discuția)