avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LAMURIRE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LAMURIRE

Buna seara. Sunt Cristian Fecioru,din Botosani.In urma unui anunt de pe OLX,am fost admis pe un post de sofer livrare papetarie.Conditii si salar extraordinare (2200 lire/luna,doua persoane in garsoniera).Pentru toate acestea,trebuie sa depun 430 lei intr-un cont Piraeus Bank,maine,23.03.2018 pentru intocmirea dosarului.Dupa trimiterea banilor si a unor copii,voi primi(?) contractul in romana si engleza.Precizez faptul ca muncesc pe salariul minim pe economie!
Societatea in cauza este:
EUROPEAN RECRUITING LIMITED
Kemp House, 160 City Road, London, London, United Kingdom
Londra


Va rog sa imi spuneti daca pot avea incredere in aceasta societate,daca intradevar voi ajunge la acest job.
Va rog din suflet,cat mai repede posibil,caci in eventualitatea in care sunt intradevar corecti,sa nu pierd job-ul.
Va multumesc mult!




Cu stima,
CRISTIAN FECIORU

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate-firme serioase sau... ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Oportunitati de angajare - adevarate sau fictive? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Am primit pe mail , in casuta spam urmatorul mesaj : \\"Eu Către Eu Iun 1 la 5:23 PM Buna ziua! Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca ... (vezi toată discuția)