avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... relatia sotului proprietarei cu asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

relatia sotului proprietarei cu asociatia de proprietari

legislatia in viguare privind calitatea de membru in asociatia de proprietari a sotului legitim al proprietarului in participarea la adunarea generala a asociatiei si drepturile si obligatiile aferente!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:38, 25 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sotul nu este coproprietar atunci trebuie sa fie imputernicit pentru a participa la adunarile generale.
Conform dispozitii in vigoare titularul dreptului de proprietate asupra bunului imobil are dreptul sa incheie acord de asociare cu asociatia de proprietari de la acel moment devenind membru proprietar si beneficiind de drepturile si obligatiile legal prevazute
Daca membrul proprietar nu poate sa se prezinte la adunarea generala,are dreptul sa incheie delegatie de reprezentare in favoarea unui membru de familie,ruda sau alt membru proprietar din imobil
eu sunt sotul propietarului de 34 de ani si in plus pe actul de infiintare al asociatiei e semnatura mea proprie(fiind la vremea respectiva presedinte)si sediul asociatiei era pe apartamentul sotiei(proprietar)!...intreb pentru ca mi se pare un abuz in a mi se refuza dreptul la vot!...
Sunteti sau nu coproprietarul apartamentului?
Daca nu sunteti coproprietar nu puteti vota.
Cum ati fost ales presedintele adociatiei la infiintare daca nu erati proprietar?
era asociatie de locatari(asta vreau si eu sa aflu negasind in legislatie)!

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari , adunare generala. yotantzy yotantzy Legea 230/2007 la Art. 25 aliniatul c) proprietarul poate fi reprezentat in adunarea generala de catre un membru al familiei sau de catre un alt reprezentant ... (vezi toată discuția)
Coproprietari, care este membru de asociatie? Costica33 Costica33 Am urmatoarea situatie: la citeva apartamente sunt 2 coproprietari, nu sunt sot si sotie sau in alte cazuri sunt sot si sotie. Pe tabelul de la infiintarea ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)