avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... remuneratie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

remuneratie

Buna seara!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul aspect. Stiu ca in calitate de functionar public nu mai poti beneficia de venituri din alte activitati. Ceea ce vreau sa va intreb este cum pot incasa remuneratia pentru munca depusa la un proiect cu finantare europeana....sub ce forma ...contract de colaborare sau conventie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:24, 26 Octombrie 2009
O solutie care au mai aplicat-o si alti functionari publici in cazul dvs. a fost un contract de drepturi de autor...
@Kyandra -- solutia este interesanta ...in ce ar consta know-how-ul?:D
...in documentarea, in scop stiintific, facuta de functionarul public in timpul liber, prin care a strans datele necesare completarii..."fisei de proiect "sau ce a facut el acolo:D. Date pe care le pune la dispozitia echipei de management de proiect contra cost, normal. De asemenea, se mai poate lua in considerare pregatirea profesionala a functionarului public in baza careia, sa zicem, a realizat un studiu/analiza SWOT/cercetare socio-economica la nivelul localitatii respective din care a strans datele de care s-au folosit cei care au scris proiectul... Depinde foarte mult de contributia reala a functionarului public la proiect, pentru ca teorii exista destule:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Joc video neamt_anamaria@yahoo.com neamt_anamaria@yahoo.com Am si eu o intrebare... Daca administratorul unei societati produce un joc video, cum se procedeaza din punct de vedere legal acest lucru.. plssssss si ... (vezi toată discuția)
Functionarul public poate colabora cu asociatiile non-profit? geta1930 geta1930 Buna ziua, Sunt psiholog si colaborez (pe baza unui contract) cu o asociatie non-profit ce activează in domeniul educatiei non-formale si animatiei ... (vezi toată discuția)
Achizitie gazduire web in sua - impozit pe venitul nerezidentilor dannad001 dannad001 O firma din Romania are un Site web gazduit (hosted) pe un server din SUA ce apartine unei firme din SUA. Cum calculam Impozitul pe venitul Nerezidentului ... (vezi toată discuția)