avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision retragere numerar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision retragere numerar

buna ziua...
va supun atentiei urmatorul aspect:
In urma intrarii in vigoare a legii 258/2017 cu toti ne asteptam ca anumite comisioane,printre care si cel de retragere numerar de la ATM sau ghiseu sa fie eliminate....nu este asa insa.....functionarul de la ghiseul banci nici nu a auzit de lege si mi a comunicat ca ,virgula comisioanele sunt cele stabilite in contractu;l de deschidere cont
ce se poate face in acest caz?
sesizarea ANPC este o solutie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:25, 23 Martie 2018
Nu se poate face nimic, cât timp Banca nu încalcă contractul semnat de dvs cu instituția.
Aveți dreptul să închideți contul și să nu mai apelați la serviciile băncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte aditionale credite aio aio Buna ziua. detin un credit pentru nevoi personale la alpha bank. Este corect ca in scadentarul estimativ prezentat in draftul bancii sa fie toate ratel, in ... (vezi toată discuția)
O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)